Pop ekonomija

Pridruži se

Dear Visitor,
We have detected that you are using an outdated and unsafe browser. Due to security and compatibility concerns, we cannot guarantee that our website will work correctly for you. If you wish to remove this warning and be safer while browsing the Internet, please visit www.browsehappy.com and download any of the modern browsers available there.

O nama

Pavle Mihajlović je diplomirao i odbranio master tezu na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Beogradu, na katedri za ekonomsku analizu i politiku. Bio je angažovan kao saradnik u nastavi na fakultetu i trenutno gradi karijeru u finansijskom i poslovnom konsaltingu. Osnivač je bloga Club von Neumann, i učestvovao je na nekoliko projekata (Izdržavanje države, Kontrolor) kao ekonomski analitičar javnih politika. Objavio je dvadesetak članaka za domaće medije ("Politika", "Vreme", "Dnevnik", "Danas", "NIN", "B92"). Jedan od predavača na Akademiji liberalnih politika. Glavna interesovanja su mu teorija i praksa monetarne politike, međunarodne finansije, javne finansije, regulacija i državna intervencija. Možete ga kontaktirati na pavle.mihajlovic@gmail.com.

Mihailo Gajić je diplomirao na Fakultetu za međunarodnu ekonomiju na Univerzitetu Megatrend, na Odseku za Evropsku Uniju. Autor je na blogu Club von Neumann od 2011. i učestvovao je na nekoliko projekata (Izdržavanje države, Kontrolor) kao ekonomski analitičar javnih politika. Glavna interesovanja su mu restrukturiranje javnog sektora, ekonomska istorija, ekonomska analiza korupcije, javne finansije, međunarodne trgovina i međunarodne finansije. Trenutno je angažovan na nekoliko projekata koji se bave analizom sistema visokog obrazovanja u Srbiji. Možete ga kontaktirati na mihailo.d.gajic@gmail.com.